Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddig Indisk fisksoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fisk och curry är en god kombo, och dill och vinäger ger soppan fräsch friskhet. Att blanda dill med spenat är vanligt i Indien.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala morötterna, skär morötter, fänkål, purjolök och potatis i bitar. Fräs dem i smör och pressa i vitlöken. Strö över curry och gurkmeja.
  2. Häll på vatten och vinäger. Tillsätt buljongtärningarna. Sjud ca 10 minuter under lock. Rör ner grädden.
  3. Skär fisken i bitar. Lägg i fisk och sojabönor. Sjud ca 3 minuter, vänd ner spenat, räkor och dill.
  4. Servera soppan med varma naanbröd. Toppa med en klick matyoghurt och dill.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.