Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indisk fiskgryta Kerala curry

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Variera genom att byta ut fisken mot små bitar kycklingfilé.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset med saltet enligt anvisning på förpackningen.
  2. Skär under tiden fisken i ca 3x3 cm stora bitar. Ansa och skiva purjon. Halvera tomaterna. Fräs purjon ca 1 minut i oljan i en gryta. Tillsätt curryblandningen.
  3. Häll på kokosmjölken och rör om. Låt koka upp och koka ca 1 minut. Tillsätt fisk och tomater och sjud 3-5 minuter.
  4. Servera med koriander.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • labanclara12 9 maj 2009

    God!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.