Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indisk grönsaksgryta i kormasås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Vegetariskt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala lök, potatis och morötter. Grov hacka löken, skär potatis och morötter i tunna skivor. Ansa och skölj blomkål och dela den i små buketter. Fräs lök, potatis och morötter i olja i en låg vid panna ca 10 minuter.
  2. Vänd ner blomkål, kormasås och avrunna kikärter. Låt det koka under lock ca 10 minuter eller tills grönsakerna är mjuka. Späd ev. med vatten om det blir för tjockt. Smaksätt med rivet limeskal- saft, salt och peppar
  3. Servera grönsakspannan med ris och bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.