Indisk mat vegetarisk recept

Laddar...
Din sökning gav 37 träffar

Indiska blomkålsbollar

Frasgoda vegetariska blomkålsbollar som påminner om falafel i utseende och konsistens, men med en helt egen ljuvlig smak. Ajwainfrön är en krydda som påminner om timjan i doften och libbsticka i smake..


Vegetarisk indisk kålpudding
Vegetarisk indisk kålpudding

Kålpudding är kåldolmens mer lätthanterliga och mindre krävande kusin. Här är den omgjord till en indisk syster som garanterat kommer att bli en ny favorit.


Indisk böngryta
Indisk böngryta

Om du gillar bönor och curry så är denna vegetariska rätt riktigt smaklig! Glöm inte naanbrödet att suga upp såsen med..
Indisk lasagne
Indisk lasagne

Välj nöt, lamm- eller fläskfärs, eller varför inte göra den vegetarisk genom att ersätta färsen med kikärter eller quorn?
Indisk blomkålssoppa
Indisk blomkålssoppa

Denna vegetariska soppa med indisk smak är en smakrik och nyttig soppa. Servera med färskt grovt bröd. 379 kalorier per portion

Böngryta med basmatiris
Böngryta med basmatiris

Smak och färg med Indisk vegetarisk mat.... Pröva gärna de snabbstekta äppelklyftorna. Det är gott med lite sötstarkt till den smakrika grytan. Vill du ha grytan "hetare" tillsätter du lite finhack..

Indisk kikärtsgryta
Indisk kikärtsgryta

Vegetarisk rätt. Garam masala är en vanlig indisk kryddblandning där bland annat svartpeppar, kardemumma, kummin och kanel ingår.
Indisk dalgryta
Indisk dalgryta

Hrälig gryta som är vegetarisk, billig, god, lättlagad och fylld med spännande kryddor.