Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indisk räkgryta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Går även att göra helt vegetariskt. Byt ut räkor mot t ex aubergine, böngroddar och svamp.

Ingredienser

Instruktioner

Hetta upp matoljan. Lägg i curry, pressade vitlöksklyftor och paprikapulver. Tillsätt räkorna och rör om. Låt räkorna bli varma och dra åt sig av kryddorna.Ta därefter upp dem. Finhacka chilin och hacka paprikan. Lägg dem i grytan och häll i tomatkrosset. Smaka av med salt. Låt koka under lock i 10 minuter. Blanda i matlagningsgrädden och låt koka ytterligare någom minut. Lägg tillbaka räkorna och låt dem bli varma. Servera med ris, sallad och ett gott vitt vin.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • punkiish 14 augusti 2010

    Sååå god!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.