Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indisk auberginecurry

 
Skriv ut

En vegetarisk röra som äts till bröd och till maten.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225 grader. Skölj och halvera auberginen. Lägg auberginen med snittytan nedåt i en ungsfast form. Rosta auberginen i ca 30 minuter. Ta ut ur ugnen, avlägsna skalet och mosa. Ställ åt sidan. Hetta upp en stekpanna med olja. Fritera kummin, ingefära och grön chili. Tillsätt lök och stek den brun. Mixa i salt, chilipulver och gurkmeja. Tillsätt tomater och stek dem mjuka. Tillsätt auberginen och koka i 10-15 minuter under omrörning. Smaka av med garam masala och dekorera med färsk koriander.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.