Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indisk currygryta med tillbehör

(3 kommentarer)  
Indisk currygryta med tillbehör Indisk currygryta med tillbehör
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Indisk currygryta med tillbehör. Det är tillbehören som gör denna rätt så god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll vatten i en kastrull sätt på spisen. Hacka äpple och lök fint, den ska koka sönder helt, häll i kastrullen. Tillsätt curry, timjan och chili. Tillsätt kycklingen, skall inte fräsas bara kokas.
  2. Koka kycklingen till köttet släpper från benen. Ta upp kycklingen ur grytan och plocka bort kycklingens skinn och alla ben från köttet. Lägg tillbaka köttet i grytan håll den varm.
  3. Grytan ska vara en anings het med kraftig currysmak Serveras med jasminris. Det är tillbehören som gör denna rätt så god.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • cittaprazama 14 september 2012

    vad är currymadras? säs? krydda?

  • julles99 14 september 2012

    Madras Curry sägs härstamma från södra Indien och har fått sitt namn från staden Madras nu kallas Chennai. Det är vanlig gul curry som finns i affärer bara du inte tar Thai Curries. Curries i Thailand skiljer sig huvudsakligen från curryrätter i indiska köket. Bara så att man inte tar fel smaken ärr så olika.

  • julles99 14 september 2012

    Madras Curry krydda

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.