- Serverar: 4-6 portioner
- Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut
Indisk currygryta med tillbehör. Det är tillbehören som gör denna rätt så god.
Instruktioner
- Häll vatten i en kastrull sätt på spisen. Hacka äpple och lök fint, den ska koka sönder helt, häll i kastrullen. Tillsätt curry, timjan och chili. Tillsätt kycklingen, skall inte fräsas bara kokas.
- Koka kycklingen till köttet släpper från benen. Ta upp kycklingen ur grytan och plocka bort kycklingens skinn och alla ben från köttet. Lägg tillbaka köttet i grytan håll den varm.
- Grytan ska vara en anings het med kraftig currysmak
Serveras med jasminris. Det är tillbehören som gör denna rätt så god.
Publicerat den
13 september 2012
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
vad är currymadras? säs? krydda?
Madras Curry sägs härstamma från södra Indien och har fått sitt namn från staden Madras nu kallas Chennai. Det är vanlig gul curry som finns i affärer bara du inte tar Thai Curries. Curries i Thailand skiljer sig huvudsakligen från curryrätter i indiska köket. Bara så att man inte tar fel smaken ärr så olika.
Madras Curry krydda