Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indisk färsröra

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Skala och hacka löken. Fräs lök och färs i oljan ca 5 min. Strimla vitkålen fin, gärna med en osthyvel. Tillsätt vitkål och kryddmix till färsen. Tillsätt vattnet, låt puttra under lock 2-3 min. Plocka korianderbladen, strö över färsen.
  3. Servera med ris och en klick yoghurt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.