Indisk fiskgryta Kerala curry

Variera genom att byta ut fisken mot små bitar kycklingfilé.

Vill du testa att göra en bredare sökning klicka här: fisk

Ingredienser

500 g skinn- och benfri fiskfilé, gös eller sej
3 dl jasminris
½ tsk salt
½ purjolök
100 g pärltomater
1 msk rapsolja
1 påse Santa Maria Kerala curryblandning, 40 g
1 burk kokosmjölk light, 400 ml

Tillbehör:
1 dl färska korianderblad

Betyg (1 röst)
Antal personer
4 st
Visningar:
2040
Sparat:
7

Gör så här

Koka riset med saltet enligt anvisning på förpackningen.

Skär under tiden fisken i ca 3x3 cm stora bitar. Ansa och skiva purjon. Halvera tomaterna. Fräs purjon ca 1 minut i oljan i en gryta. Tillsätt curryblandningen.

Häll på kokosmjölken och rör om. Låt koka upp och koka ca 1 minut. Tillsätt fisk och tomater och sjud 3-5 minuter.

Servera med koriander.

LIKNANDE RECEPT

Fiskgryta recept
över 2 månader
av anluk
över 2 månader
av Anqh
över 2 månader
av UllaC
över 2 månader
av Queenie
över 2 månader
av Marre73
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT

Hittade inga liknande videorecept.