Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indisk fiskrätt med curry

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Riven kokos passar också fint i fiskrätten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Forma fiskfiléerna till rullader och koka dem sakta i lika delar vin och vatten (eller enbart vin), salt och några vitpepparkorn.
  2. Finhacka äpple och lök och fräs i fettet några minuter.
  3. Tillsätt curry, mjöl samt buljong under vispning. Lägg i russinen och låt såsen koka tills äpple och lök "smält".
  4. Smaka av med kryddorna. Såsen skall vara ganska stark.
  5. Lägg upp fiskrulladerna i en krans av luftigt kokt ris och slå såsen över fisken. Duscha lite paprika över riset.
  6. Skivad banan är gott att servera till och citronklyftor att pressa över fisken.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.