Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indisk grönsakscurry med quinoa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Quinoa är en ört rik på mineraler och protein som blivit ett populärt alternativ till couscous, ris eller bulgur. Quinoa är dessutom naturligt glutenfritt. Med en mustig indisk grönsakscurry blir det en exotisk festmåltid. Servera gärna tillsammans med en klick mango chutney.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hetta upp oljan och fräs garam masala och gurkmeja hastigt tillsammans med lök, vitlök, chili och ingefära.
  2. Lägg i morötter och tomater och låt det fräsa ett par minuter. Häll i buljongen och låt det sjuda utan lock på svag värme i 10 minuter.
  3. Lägg i blomkålsbuketterna och häll i Oatly iMat. Låt sjuda ytterligare ca 3-4 minuter.
  4. Smaka av med salt och peppar. Blanda i koriandern.
  5. Tillaga quionan enligt paketet och servera till, gärna med mango chutney.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.