Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indisk gryta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 55 minuter
Skriv ut

En helt vegetarisk gryta med massor av smak!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka linserna I en kastrull med vatten i 10 minuter. Spara kokvattnet.
  2. Skär aubergine, tomater och potatisar i långa klyftor. Kärna ur chilifrukterna.
  3. Skala och hacka löken. Fräs den tillsammans med ingefära, nejlikor, kardemumma, kanel, curry, spiskummin och vitlök i en ny kastrull.
  4. Tillsätt potatisen, buljong och vatten. Låt koka under lock 5-7 minuter.
  5. Tillsätt sedan aubergine, tomat, chilifrukt och linserna med spad och koka ytterligare 10 minuter.
  6. Garnera med färsk koriander och servera med ris.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mwallden1 10 december 2011

    vegetarisk indisk gryta

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.