Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indisk gryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ett smalt och gott recept från Hemmets Veckotidning.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla skinkan fint och blanda med soja och currypastan. Skölj och strimla purjolöken. Skala och skiva moroten tunt. Hetta upp oljan i en stekpannan och stek köttet och vitlöken. Tillsätt purjo och morot, låt det fräsa ett tag. Skölj, ansa och strimla paprikan, vänd ner den i grytan. Tillsätt buljong och redning och låt det koka upp.
  2. Servera med ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.