Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indisk gryta med Quorn, cashewnötter och ingefära

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En gryta med en enkel men supergod sås där man mixar cashewnötter med kryddor & tomat. Toppas med kokosmjölk

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mixa alla ingredienserna till kryddpastan med en mixerstav till en slät, tjock smet.
  2. Hetta upp lite olja i en kastrull och fräs Quornbitarna tillsammans med kryddpastan. Tillsätt kokosmjölken och låt puttra på medelvärme ca 15 minuter.
  3. Servera gärna med Naanbröd, ris och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.