Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indisk kassler

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Servera med tillbehör som bananer, nötter och mango chutney och du får en riktig festmåltid med indiska smaker. Krydda försiktigt med curry så smaken blir mild och fin.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Skär kasslern i tunna skivor, stek dem snabbt och lägg i en smord ugnsform. Hacka löken och skär svampen i halvor. Skär paprikor och äpple i bitar. Skär squashen i tunna skivor. Fräs grönsakerna i omgångar och lägg sedan över dem i en 2-literskastrull. Tillsätt pressad vitlök, curry, maizena och buljongtärning. Späd med grädden. Låt grönsakerna koka ett par minuter. Smaka av med ev mer salt.
  2. Häll grönsakerna i sin sås runt kasslern och sätt in i ugnen10 minuter.
  3. Servera med jasminris och tillbehör.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.