Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indisk köttgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Något som jag hittade och vill dela med mig av. En fantastik gryta att äta i höst rusket.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa köttbitarna så att de blir jämna i storleken. Bryn dem i stekpanna i omgångar och lägg över dem i en gryta
  2. Skala och skiva löken. Bryn den lätt och lägg över i grytan. Salta och peppra och späd med buljong. Koka på svag värme ca 30 minuter.
  3. Stöt saffran och rör der det i grytan tilsammans med grädden. Krydda med en doft av kajennpeppar. Koka ytterligare i 15 minuter
  4. Lägg i skalad skivad banan och låt den bli varm. Servera med kokt ris och grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.