Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indisk kyckling och kryddris.

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Här doftar och smakar det indiskt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär filéerna i stora bitar. Blanda garam masala, ingefära, 1/3 av nötterna, limesaften och matlagningsyoghurten.
  2. Bryn kycklingbitarna i oljan i en tjockbottnad gryta. Tillsätt yoghurt- och kryddblandningen och låt puttra under lock i ca 20 min.
  3. Kryddris: Koka riset enligt. anvisningen på förpackningen men tillsätt även salt, stjärnanis, kardemumma, resterande cashewnötter och russin. Vänd ner ruccolasallad eller mangoldskott när riset har kokat färdigt.
  4. Lägg upp riset på ett stort serveringsfat. Fördela kycklingen med såsen över och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.