Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indisk kycklinggryta med kokosmjölk

(3 kommentarer)  
Skriv ut

Indiskinspirerad gryta

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär potatis och morötter i stora bitar. Hacka löken grovt. Hetta upp olja i en gryta. Lägg i potatis, morötter, lök och kryddor och stek försiktigt några minuter.
  2. Tillsätt krossade tomater, kokosmjölk och buljongtärning och låt koka i hop utan lock tills potatisen är nästan mjuk.
  3. Skär kycklingfiléerna i bitar. Lägg i grytan tillsammans med kikärter och gröna bönor. Koka några minuter till kycklingen är färdig.
  4. Servera i djupa tallrikar, gärna med nötter och bröd till.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • d99bjbe 7 december 2008

    Oj, vad gott! Detta var första gången jag på riktigt lagade indisk mat! Det blev inte riktigt som detta recept, då jag glömde kikärtor och gröna bönor. Körde med färsk koriander. Skall försöka få alla ingredienser nästa gång...

  • monicadanell 2 april 2010

    Oj vad gott hade i fäsk sparris istället och så bakade jag naanbröd kommer att göra om den igen tack för ett bra recept 5 poäng monica

  • tina_antonsson 8 februari 2014

    Jättegod kycklinggryta! Uteslöt gröna bönor, men som sagt, väldigt gott!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.