Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indisk kycklinggryta med mangosallad

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Detta är en mycket enkel maträtt med mycket smak. Mangosalladen ger en härlig svalka till den kryddstarka kycklinggrytan och lyser upp med sina härliga färger.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med riset så är maträtten färdig när riset är kokt.
  2. Fortsätt med mangosalladen så hinner den stå och dra en liten stund. Tärna mango och rödlök. Finhacka chilli och lägg i cashewnötterna. Blanda i hackad koriander och pressad lime. Har inga måttangivelser utan man får laborera sig fram till styrkan och syran = smak efter behag.
  3. Bryn kyckling och lök. Strö över kryddorna. Slå i grädden och tomatkross. Servera kokt ris med kycklinggrytan och mangosallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.