Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indisk kycklingsallad med bönor

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Gott och enkelt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala apelsinerna och skär ut hinnfria klyftor. Krama ur resterna och spara saften. Tina bönorna om de är frysta. Skär dem i sneda bitar. Låt dem få ett snabbt uppkok i saltat vatten och spola sedan av dem med kallt vatten.
  2. Skala och skär bananerna i sneda skivor. Häll på lite citronsaft så de inte mörknar. Bena ur den grillade kycklingen och skär köttet i strimlor. Blanda curryn med yoghurt, crème fraiche och apelsinsaft. Smaka av med salt och peppar.
  3. Rosta mandelspånen snabbt i en torr panna. Blanda apelsiner, bönor, kycklingkött och bananer på ett stort fat. Ringla såsen över och strö över mandelspån. Servera med vitt bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.