Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indisk lammcurry

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En curry är i Indien en gryta, inte enbart en krydda. Varje familj har sina älsklingsvariant. Här en välkryddad lammcurry serverad med olika tillbehör. Gott och roligt att plockäta tillsammans.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs lök, vitlök och curry med margarinet i en gryta. Tillsätt kanel och cayenne och salta lätt.
  2. Slå på vatten och smula ner buljongen. Lägg i köttet, koka klart ca 50 min. Tillsätt potatisen efter 20 min. Den skall koka sönder lätt.
  3. Smaka av med kokosmjölk när grytan är klar. Servera med ris och tillbehör som banan, jordnötter, kokos, gurka, paprika och russin.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.