Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indisk lax

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Mycket god smak av mango chutney

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 150°C. Skala, kärna ur och skär gurkan i halvmånar. Ansa, dela och ta bort rotstocken på isbergssalladen. Strimla salladen fint. Blanda gurka och isbergssallad med matlagningsyoghurt, smaksätt med salt, peppar och limesaft. Lägg laxen i en ugnssäker form. Krydda med salt och peppar. Fördela tandoorikryddan på laxen och sätt formen mitt i ugnen ca 15 minuter eller till en innertemperatur på 56°C. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen. Servera laxen med gurkyoghurt, ris (och gärna mango chutney).

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.