Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indisk linscurry

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snabblagad, vegetarisk och smakrik rätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skiva potatisen. Skala och finhacka lök och vitlök. Fräs potatis, lök och vitlök i 2 msk olja och currypasta ca 5 minuter.
  2. Tillsätt grönsaksbuljong, vatten och 1 tsk salt. Låt koka ca 15 minuter. Blanda ner avrunna linser och spenat.
  3. Servera med naanbröd, limepickles och en klick matyoghurt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.