Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indisk räkgryta med svalkande ris

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Trots många ingredienser är det en lättlagad och mycket god rätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att blanda alla ingredienser till såsen. Låt den stå kallt och mogna.
  2. Fräs gul lök, vitlök och kryddor i smör i en gryta. Tillsätt riset och fräs ytterligare någon minut. Häll i vatten och salt. Låt koka 15 minuter.
  3. Skär paprikorna i bitar. Skiva purjolöken. Lägg ner grönsakerna i grytan. Koka ytterligare ca 5 minuter tills riset blir klart. Lägg i räkorna.
  4. Servera grytan med såsen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • tulpankvinnan 19 februari 2010

    Mycket gott, skulle dock vara godare med lite ärtor och äpple i också!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.