Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indisk sojafärs

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den här indiska färsen är perfekt när du vill göra din vardagsmat lite mer spännande och snabbt har du maten på bordet!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek sojafärsen i lite olja tills den börjar få färg. Hacka lök och vitlöksklyftor fint och blanda ner tillsammans med curryn. Låt det steka med någon minut.
  2. Häll på kokosmjölk, röda linser och grönsaksbuljong. Låt sjuda på svag värme under lock i 15 minuter eller tills linserna är mjuka. Rör ner kokosflingorna.
  3. Servera den indiska färsen tillsammans med kokt råris, hackade jordnötter och en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.