Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indiska lammfärsspett

 
Skriv ut

Kryddiga jättegoda spett på lammfärs, gillar du inte lamm går det bra att byta ut till annan färs. Det går naturligtvis bra att steka eller grilla dem utan spett också.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda färsen med övriga ingredienser. Forma avlånga biffar och stick in blötlagda bambuspett.
  2. Lägg spetten på en oljad plåt och sätt in i ugn på 200 grader ca 30-45 min, vänd efter halva tiden. Servera med sallad, bröd, yoghurt och citronklyftor

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.