Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indiska bönor

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Det här har jag växt upp med, och det gör stor succé på alla mina middagar när jag har gäster. Det är också extremt enkelt att göra, och är fantastiskt för att fixa lite roligare grönsaker till en kryddigare rätt. Det står att det är från det indiska köket - och det är det ju - men det har hittills funkat bra till all asiatisk mat, och en hel del annan också.

Ingredienser

Instruktioner

Lägg bönorna (frusna) i vatten och koka upp. Ta genast av när det börjat koka och låt rinna av. Hetta upp olja med senapskornen och kajennpeppar. När senapskornen börjar sprätta, tillsätt bönorna, salt, socker, och pressa i vitlöken. Blanda och fräs på eftervärme i ca 5 minuter. Strö över svartpeppar precis innan servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.