Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indiska kycklingklubbor

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 20 minuter
Skriv ut

En god marinad som passar utmärkt till kyckling. Går att variera oändligt. Passar utmärkt att marinera kycklingfiléer i, sedan göra wraps. Passar utmärkt om man är en nybörjare på indisk mat, det är både lätt och gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Blanda alla ingredienser till marinaden i en bunke och låt kycklingen dra däri tills ugnen är varm. Lägg då klubborna i en ugnsfast form och låt steka mitt i ugnen i 30 minuter. Höj sedan värmen till 250 grader och stek ytterligare 30 minuter. Vänd kycklingklubborna ofta och pensla med marinaden.
  3. Servera de varma kycklingklubborna med nykokt basmatiris, Santa Marias goda raita (yoghurtsås), Sharwoods Tikka Masala cooking sauce, och en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.