Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indiska linser

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Ljuvlig, vegetarisk gryta med mustig smak!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär potatisen i mindre bitar och förkoka ca 10 minuter tills bitarna är genomkokta Skala och hacka lök oh vitlök.. Fräs lök och vitlök tillsammans med spiskummin, curry och tandorikrydda.
  2. Slå på vattnet och koka linserna 8 minuter tills de öppnat sig fint. Skär paprikan i bitar. Blanda avrunna potatisbitar och linsblandningen med övriga ingredienser, tillsätt grädden.
  3. Låt grytan få ett uppkok och späd eventuellt med mer vatten. Smaka av och tillsätt eventuellt mer kryddor vid behov.
  4. Servera grytan eventuellt med basmatiris och strimlad färsk koriander.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.