Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indiska linspannkakor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Guldgula och mättande middagspannkakor med spännande kryddning.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj linserna. Skiva löken tunt. Vispa mjöl, kryddor, ½ tsk salt och mjölk till en slät smet. Tillsätt 1 dl matyoghurt, ägg, 1 dl linser och hälften av löken.
  2. Finhacka tomaterna och blanda till en sallad med resten av linserna och löken samt 1 tsk salt och hackad koriander. Stek tunna pannkakor i smör.
  3. Servera pannkakorna med tomatsalladen och resten av matyoghurten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.