En fantastiskt god kycklinggratäng som jag ofta lagar hemma! Den är mycket omtyckt!
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Kyckling och blandning av starkt o sött, kan det bli bättre!
Någon som testat att göra denna rätt med minigrädde eller någon annan mager icke vispbar grädde? Det är för onyttigt för mig med mellangrädde.
Mycket uppskattad rätt på släktkalaset! Alla, stora som små, tyckte detta var jättegott. mmm mumsigt!!
jätte mumsigt!! :)
Otroligt gott! Mina gäster åt tills magarna stod åt alla hörn : )
Enkel att göra och god! Tyckte såsen blev lite tunn.
hur god som helst....
låter super gott! den får det bli till middag ikväll :)
Jättegod kycklinggratäng! Snabblagad ! Den kommer jag att göra flera gånger!
wow!!! Kanongott och enkelt att laga !!! Jag är proppmätt men kan ända inte sluta smaka!! Min dotter på 10 år tyckte att det var jättegott men lite starkt så nästa gång får man minska lite på sambal.
ja, det här var mycket gott! Blir en favorit!
Lite väl spicy för min smak så nästa gång skippar jag sambalen. Annars gott. Jag hade i både svamp, paprika och purjolök.
Snabbt och enkelt och bra vardagsmat och tonåringarna gillade det. Nästa gångska jag nog ha i svamp eller wookgrönsaker. Det var lite tråkigt i min smak.
Jättegott! Hade dessvärre inte grillad kyckling utan använde kycklingfilé som jag stekte först. Grillad hade nog varit godare för att få den smaken. Hade i lite champinjoner och purjo också. Smarrigt!
Har ätit och gjort den tidigare men i det receptet användes "vanlig" grädde som vispades ganska hårt. Äter inte paprika så det används inte i den här rätten. Tycker den i alla fall är jättegod och är dessutom enkel att tillaga.
Lagade detta häromdagen, mycket gott och jätteomtyckt! Även gott att värma i matlådan dagen efter :) Nästan så det var godare då också, när såsen blivit lite mer stabbig. Slängde i champinjoner också!
Jättegott!
gjorde en variant av denna rätten. samma ingredienser fast jag gör den som en gryta och i all hast råkade jag slänga i två tsk sambal, blev väldigt spicy... :) men gott!