Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ingas böcklinggratäng

 
Skriv ut

...en höjdare på alla smörgåsbord - påsk - sista april - midsommar - kräftskivan - jul - nyår...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 225 grader.
  2. Täck den välsmorda ugnsfasta formen med ett lager sönderdelad böckling, hackade ägg, samt dill och persilja eller gräslök.
  3. Blanda den vispade grädden med gräddfil och kaviar. Bred gräddröran över böcklingen och strö på litet skorpmjöl.
  4. Grädda 15 minuter. Serveras het, varm eller kall.
  5. Garnera gärna ytan med persilja/gräslök i samband med servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.