Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ingeborgs Kaffekaka

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Jätte god kaka för den som gillar pepparkakssmak....

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker pösigt.
  2. Blanda de torra ingredienserna, blanda i äggsmeten. Tillsätt mjölken och smöret, lite i taget.
  3. Häll smeten i en smord och bröad form. Grädda kakan i ca 45 min i 175 Grader.
  4. Rör ihop glasyren av kaffe och florsocker. Ringla den hastigt över kakan och strö ev på hackad mandel innan glasyren stelnar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.