Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad skinkschnitzel med Tobbes aioli

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Dagens Mat på godaremat.se 2008-05-29 Aioli-receptet finns i min kokbok här på Matklubben...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Torka av schnitzlarna med hushållspapper. Dofta över vitlökspulver på ena sidan och ingefära på andra.
  2. Lägg i plast och låt marinera några timmar i kylskåp.
  3. Ansa löken och skär den i 1/2-centimeter tjocka skivor. Skär zucchinin i 1/2-centimetertjocka skivor.
  4. Starta grillen. Dofta lite salt över schnitzlarna och grilla dem 2-3 minuter på varje sida. Grilla sedan zucchini- och lökskivorna tills de får färg och blir lagom mjuka.
  5. Servera skinkschnitzlarna med zucchini, lök, pommes frites och Tobbes aioli. Servera gärna en grön sallad till och kanske lite gurka och tomat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.