- Serverar: 3-4 portioner
- Tid: 1 timme
Skriv ut
I kväll komponerades denna rätten ihop, det blev mycket gott!
Instruktioner
- Skiva champinjonerna, strimla fläskytterfilén och hacka purjolöken.
- Stek fläskytterfilé, champinjoner och purjolök.
Häll i bambuskott och spad, låt allt koka upp.
Tillsätt mango chutney, koriander, kalvfond, kinesisk soja, grädde och creme fraiche.
Tillsätt koriander och smaka av med salt och peppar. Låt koka i 10 minuter.
- Önskas mer sås kan man tillsätta 1 dl vatten tillsammans med bambuskotten och spadet.
Lycka till!
Publicerat den
12 januari 2013
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Blev en jättegod söndagsmiddag med lite nudlar till.Full pott från oss alla i familjen.
Så skoj att ni gillade det! Tack för kommentaren:-)
Testade denna rätt idag.Klar 5:a från mog.Helt underbar.
Provade denna rätt igår och den blev mkt uppskattad!
Jättegod gryta. Hade inte ingefära och koriander hemma men den smakade bra ändå. Lade i en i en påse wokgrönsaker också. Klar 5:à.
Tack!! Roligt att du gillar den, nästa gång ska jag prova att ha i wokgrönsaker!
Hej. När skall ingefäran läggas i grytan?