Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tortillarullar fyllda med lax, cream cheese och wasabi med dip

(1 kommentar)  
Skriv ut

En riktigt god förätt till en asiatisk måltid som går att förbereda dagen innan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ingredienserna till dippen blandas ihop.
  2. Blanda creamcheese med wasabi och bred ett generöst lager över tortillorna. Täck med laxen och rulla ihop. Skär snittar och ställ dem i en ugnsfast form. Strax innan servering så gratineras de i ugnen 200 grader ca 8-12 minuter tills de fått fin färg och är lite krispigt gyllenbruna. Servera genast med en liten individuell skål med dip på varje tallrik.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Prima 30 april 2009

    Har tjuvsmakat!! Ska ha detta ikväll som förtugg.... säger bara GUD VAD GOTT!!! Detta kommer lätt bli en favorit framöver till sommardrinkarna :) Använde strösocker istället för honung (var för snål att köpa för ett par msk bara :o) ). Gick jättebra det med :) TACK!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.