Ingefära dricka recept

Laddar...
Din sökning gav 44 träffar

God morgon-dryck

Denna dryck gör jag och min sambo varje morgon. Det är en riktig vitaminkick och sätter fart på varje liten cell i kroppen! Det förutsätter dock att du har en juicecentrifug. Receptet är ett eget på..
Svalkande sommardrink

Kan drickas med eller utan alkohol. Och så slipper man göra en till de som väljer utan alkohol, en till de små barnen som vill vara med på festen. En till alla alltså.


Tandoorikyckling med bulgur

Riktigt, riktigt god mat. En mör och fin bit kyckling ovanpå en god bulgursallad med en syrlig kall sås till. Jag har lagat detta säkert 15 gånger och det är så himla gott att jag har lämnat ut recept..Surdegsbröd av vörtkaraktär

Fick detta recept före jul av en gammal klasskompis. Vi blev helt frälsta i det och även om julen nu är slut var det inte sista gången detta görs innan nästa jul. Kräver lite planering men har man ham..


Monica´s julglögg

Nu är det hög tid att sätta glöggen! Det tar ca 5 veckor innan glöggen blir klar. Gör gärna en dubbel sats , för den blir bättre och bättre ju längre den står.


Hembryggd Glögg!

Fantastiskt god glögg som garanterat gör succé. Jag brukar sätta den i januari för att drickas i december. Man kan dricka den direkt men smakar bara godare efter lagring.


Pappas glögg
Pappas glögg

Väldigt enkelt och billigt sätt att göra egen glögg till jul. Det enda som krävs är tålamod


Fläskfilé a la Erik
Fläskfilé a la Erik

God fläskfilé marinerad i portvin och fransk senap, ugnsteks med en touch farinsocker. Passar bra till bjudmat.


Piggelinjuice
Piggelinjuice

Den här juicen blir du garanterat pigg av. Du behöver en riktig råsaftcentrifug. Ingefära är antiinflammatoriskt.