Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ingefärskola

 
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

En snabbgjord kola, tar bara fem minuter att göra. Jättegod om man gillar ingefära men det går att byta ut smaken mot choklad, citrus, vanilj eller något annat som man föredrar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg ett bakplåtspapper på en plåt och pensla med lite olja.
  2. Blanda alla ingredienser utom ingefära i en kastrull och värm under omrörning.
  3. När den börjat bubbla ska kolan koka i fem minuter.
  4. När kolan börjar bli färdig (kontrollera med kulprov) tillsätts ingefära.
  5. Rör om ordentligt och häll sedan upp smeten på plåten.
  6. Låt svalna en stund och klipp därefter kolan i lagom stora bitar

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.