Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Päron i ugn med kardemumma och ingefära

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Päron och ingefära är en himmelsk bra kombination. Enkel att göra till vardags, men så god att den även passar vid festligare tillfällen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Skala päronen, dela dem och skär bort kärnhuset. Skär dem i tunna klyftor och lägg i en smord ugnssäker form. Pudra över kardemumman och ingefäran och klicka ut smöret jämnt ovanpå. Låt stå i ugnen ca 25 minuter eller tills päronen är mjuka.
  2. Vispa crème fraiche, kesella och socker så att det blir lite fluffigt. Toppa päronen med blandningen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.