Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax i gräddig sås

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Mums!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina laxfiléerna om de är frysta. Smöra en ugnsfast form, lägg laxen i formen. Sätt ugnen på 200 grader (varmluft).
  2. Blanda alla ingredienser till såsen, slå såsen över fisken, sätt formen mitt i ugnen och grädda i ca 25 minuter eller tills laxfiléerna är klara och såsen fått färg.
  3. Äts med potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.