Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling med röda linser, ingefära och vitlök

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkelt, mustigt och gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att koka de röda linserna i vattnet och 1/2 tsk salt. De blir mjuka på ca 10 minuter. Låt stå.
  2. Skär kycklingen, paprikorna och zucchinin i bitar och hacka löken. Riv den färska ingefäran och vitlöken fint.
  3. Häll några matskedar olja i en gryta och fräs först kyckling och därefter ingefära och vitlök. Tillsätt löken och de andra grönsakerna. Rör ner linserna och vattnet som är kvar efter kokningen och smaka av med salt och peppar.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • parlemor 31 augusti 2008

    Mycket god fast rätt så färglös.

  • petfr 25 oktober 2012

    Svag grön är väl inte färglöst? :) Mycket god gryta och Du kan variera med andra delar av kycklingen (vingar, lår, lever allt efter tycke och smak)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.