En otroligt god sylt/marmelad, som är både söt, syrlig och het. Kommer från ett engelskt recept, så det riktiga namnet är Ginger and pumpkin jam. Gör gärna dubbel sats, för den är så pass god!
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Så här mycket god sylt fick jag av ett kg pumpakött! Tack för riktigt gott och enkelt recept :D Eftersom jag är ny på detta med att sylta mm, så tänkte jag fråga om du vet hur länge denna håller i kylskåp?
Oj - ja, bilden jag refererade till i min kommentar hamnade visst uppe med de andra bilderna..
Jag är osäker på hur länge det håller, oöppnat håller det längre än öppnat i alla fall, du får hålla utkik efter mögel runt kanterna.