Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ingefärsbröd med solrosfrön

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Ett snabbakat lite grövre matbröd med smak av ingefära och olika mjölsorter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Smörj en avlång brödform ca 1½ liter och bröa den med lite grahamsmjöl.
  2. Blanda ihop alla ingredienser till en lös deg. Fördela degen jämnt i formen och strö havregryn på toppen.
  3. Grädda brödet mitt i ugnen i ca 1½ timme. Lägg ett bakplåtspapper över brödet om det ser ut att bli bränt. Låt brödet vila i formen innan du stjälper upp det och låter det kallna under bakduk.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.