Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ingefärsgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En av alla mina favoritgrytor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Marinera köttet i annanasspadet och soyan i ca 2 timmar. Låt köttet rinna av men spara marinaden. Bryn köttet o löken. Pressa över vitlöken krydda o häll på marinaden. Låt köttet puttra tills det är mört . Tillsätt grädden blandat med potatismjölet. Låt koka upp och tillsätt sist ananasen skuren i bitar.
  2. Servera grytan med ris och en sallad till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.