Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ingefärskryddad coleslaw

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Passar perfekt till stekt eller grillad mat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla vitkålen fint. Blanda gräddfil, ingefära, senap och honung i en bunke. Vänd ner vitkålen. Smaka av med salt.
  2. Gott till stekt eller grillad hamburgare, kyckling, fisk eller en köttbit.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • hanna_bohren 7 juni 2013

    Godaste jag ätit sa min kompis!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.