Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ingefärspannacotta med bär

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Med sin tjocka konsistens lämpar sig sirap också utmärkt i olika desserter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda grädde, gelésocker, ingefära och vaniljsocker i en kastrull och koka i en halv minut.
  2. Häll upp i fyra glas och ställ i kylskåp för att stelna.
  3. Blanda glykossirapen med limeskal och –saft och koka upp.
  4. Ställ åt sidan för att svalna.
  5. Blanda limesirapen med färska bär och servera till pannacottan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.