Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ingefärsbroccoli raw style

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Från ICA:s Buffétidning maj 2012. Min nya favorit! På bilden har jag låtit några små morotsbitar slinka ned också och man kan säkert testa andra råa grönsaker :)

Ingredienser

Instruktioner

Skär broccolin i små fina buketter. Skala stammen med potatisskalare och skär den i tunna skivor. Skölj i iskallt vatten och låt rinna av. Blanda ihop limeskal, limejuice och ingefära med olja, salt och ev vitpeppar. Lägg broccolin i en liten plastpåse. Häll på limeoljan och knyt ihop. Massera in ordentligt. Klar att ätas direkt men jag tycker det är gott att låta den stå och dra i tio minuter eller mer.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.