Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ingefärskex

 
Skriv ut

Ett utsökt och enkelt tillbehör till kaffet.

Ingredienser

Instruktioner

1. Blanda bovetemjöl, kokosmjöl, rårörsocker, ingefära och vaniljpulver ordentligt i en bunke. 2. Smält smöret och häll det och grädden i mjölblandningen. 3. Knåda degen mjuk med händerna och lägg på en plåt klädd med bakplåtspapper. 4. Lägg ett bakplåtspapper till ovanpå degen. Kavla ut till en rektangulär, ganska tunn platta. 5. Ta en kniv och skär igenom degen för att markera storleken på kexen. 6. Grädda i 175°C i ca 15 min. 7. Ta ut plåten, låt svalna och lägg upp på fat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.