Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ingefärstryffel

(1 kommentar)  
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Mer choklad...

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Hacka chokladen och lägg den i en skål.
  2. 2. Skala och skiva ingefäran. Koka upp den i grädden tillsammans med limesaft och honung. Ta upp ingefäran. Häll smeten över chokladen och rör till en slät tryffel.
  3. 3. Skär smöret i tärningar och rör ned dem i smeten. Rör tills tryffeln är slät igen. Ställ den svalt att stelna till spritsbar konsistens.
  4. 4. Spritsa eller rulla kulor med hjälp av två teskedar. Ställ dem svalt att stelna.
  5. 5. Doppa tryfflarna i chokladen. Ställ dem svalt att stelna igen.

Kommentarer (1)

  • frucaos 9 november 2009

    De här ska jag testa till jul - är galen i ingefära!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.