Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ingers brödkakor

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Ett gott och mättande bröd.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp vattnet och häll över grynen. Låt svalna.
  2. Lös upp jästen i ljummen mjölk, blanda ihop alltsammans.
  3. Degen blir lite kladdig.Låt jäsa i ca 30 minuter.
  4. Baka ut till ganska tjocka kakor och låt jäsa i ca 30 minuter.
  5. Grädda i 200 grader ca 15 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • cecilialindblad 7 mars 2011

    super gott o saftigt!!!

  • cizzi90 3 oktober 2011

    håller på att bakar brödet nu ska bli mycket intressant :)

  • mafia 23 oktober 2011

    Har äntligen bakat det och det blev toppengott. Fem stjärnor, naturligtvis.

  • LenaBE1 14 mars 2013

    Nu har jag bakat detta goda bröd och det är verkligen jättegott! Det påminner mig om ett bröd som fanns när jag var barn, tror de hette segkakor, hur som helst så är dessa kanongoda så av mig får du en femma... Tack Ingbrittan för ditt goda recept! :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.